În forma actuală, web browserul „nu ştie” de la bun început care sunt datele necesare pentru compunerea paginii web (imagini, cod Javascript, HTML, etc.), fiecare „bucată” fiind solicitată serverului aflat la distanţă în mod separat, introducând latenţe care se adaugă la timpul final de aşteptare pentru încărcarea paginii. Adresând problema latenţelor, noua metodă “Polaris” promite să scurteze în medie cu 34% timpii de încărcare a paginilor web scrie go4it.ro.
În loc să folosească interogări repetate pentru obţinerea fiecărui element din pagină, metoda “Polaris” construieşte mai întâi o „hartă” a dependinţelor dintr-o pagină web, după care extrage toate fişierele necesare cu o singură operaţiune.
Bazat pe Javascript, algoritmul “Polaris” este implementat la nivelul serverului web, funcţionând apoi cu orice web browser, alte modificări nefiind necesare.
Totuşi, exista şi unele dezavantaje. Fiind necesară cunoaşterea organizării paginilor la nivelul întregului website, “Polaris” ar putea prezenta risc crescut de securitate, informaţiile detaliate despre structura fiecărei pagini putând fi o sursă de inspiraţie pentru un eventual atacator.
Documentaţia completă şi funcţiile noului algoritm Polaris vor fi prezentate pe larg cu ocazia unei conferinţe USENIX pregătită pentru această săptămână.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…