Majoritatea serviciilor online au anumite cerinţe legate de parole: acestea trebuie să aibă o anumită lungime şi să includă cifre sau litere mari, scrie go4it.ro.
În fiecare început de an se publică un studiu legat de cele mai populare parole folosite online în anul anterior. Acesta este realizat de SplashData și folosește ca inspirație numărul foarte mare de parole care sunt postate online în urma unor diverse atacuri realizate de hackeri. În acest mod, anul trecut, au ajuns online peste două milioane de parole, scrie playtech.ro.
Lista celor de la SplashData ar trebui să fie folosită ca inspirație pentru ceea ce trebuie să evitați să folosiți pentru a vă securiza conturile online. În ciuda acestui lucru, multe persoane nu țin cont de avertismentele experților în securitate și continuă să folosească parole precum ”123456” sau ”password”.
Microsoft ține cont de acest top și în cazul în care un utilizator va încerca să seteze o parolă care se găsește în lista celor mai folosite sau în lista celor mai furate, Microsoft îl va obliga pe acesta să o schimbe. Acest lucru se aplică doar în cazul conturilor Microsoft și Azure Active Directory.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…