Recent, Beam Technology a anunţat lansarea unui program de asigurare stomoatologică bazat pe o periuţă de dinţi conectată la o aplicaţie instalată pe telefonul mobil. De asemenea, Nest, companie americană care produce senzori şi automatizări pentru locuinţă, precum termostate și detectoare de fum conectate la WiFi, a anunţat parteneriatul cu o companie americană de asigurări, American Family relatează agora.ro.
Aceste parteneriate sunt exact conexiunile ce atrag cel mai mult atenţia hacker-ilor. Termenul folosit este de fraudă în asigurări.
Frauda în asigurări nu este nimic nou. Conform unui studiu al Insurance Information Institute, în Statele Unite frauda poate ajunge la 32 de miliarde de dolari pe an. În schimb, ceea ce este nou este că ne putem folosi de obiecte comune pentru a evalua cazurile de asigurare.
Mulţi dintre noi ştiu deja că frauda în asigurări este doar una dintre cele mai importante probleme de securizare ale dispozitivelor conectate. Una practică şi bănoasă.
Confidenţialitatea, desigur. Dispozitivele conectate la internet sunt o sursă privilegiată de informaţii personale. Un întreg profil al unei persoane fizice este vândut pe piaţa neagră pentru aproximativ 70 de dolari.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…