Un crecetător de la Google, Elie Burszte a prezentat un studiu care relevă ce se întâmplă când un hacker lasă o memorie USB pentru a fi găsită. El a lăsat 297 de memorii USB în parcări, holuri și în campusul din apropierea Universității din Illinois, scrie toptechnews.com.
Dintre memoriile USB, 290 au fost luate și 135 au fost folosite pe un computer sau laptop. Rezultatele sunt îngrijorătoare pentru profesioniștii IT în cazul în care un hacker al lăsa o memorie USB care conține un virus lângă biroul unei companii.
Amenințările de securitate care au fost prezentate includ vulnerabilități ale Software-Defined Networking, ale soluțiilor Voice over IP, AirBnb, ale mașinilor, Samsung Pay, ale becurilor smart, ale securității dispozitivelor mobile ale companiilor, Windows 10 și vulnerabuilitățile bancomatelor, scrie crn.com.
O notă dominantă a Black Hat 2016 este nevoia de a împărtăși informațiile a spus Dan Kaminsky, cercetător în securitate, cofondator și chief scientist al White Ops. Kaminsky și-a început discursul prin a spune că că este important să nu subestimezi viteza când vine vorba de a lua decizii de securitate, scrie techtarget.com.
Kaminsky a făcut apel la ambele sectoare, public și privat, să se concentreze pe modurile în care ar putea acționa mai rapid și eficient împotriva atacurilor cibernetice.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…