Toate ”lecţiile” pot fi văzute pe site-ul robobrain.me şi ne putem face o idee despre ce au învăţat roboţii până acum. De exemplu, roboţii viitorului vor şti cum arată o persoană care citeşte, de unde poate fi apucată o umbrelă sau cum arată un scaun, potrivit Adevărul.ro .
„Creierul unui robot stochează lucrurile pe care le învaţă în forma unui model matematic, numit modelul Markov. Acesta poate fi reprezentat grafic ca o serie de puncte conectate cu linii (cunoscute formal noduri şi margini). Nodurile pot reprezenta obiecte, acţiuni sau părţi ale unei imagini şi fiecare primeşte o rată de probabilitate – cât de mult poate varia şi să fie corect în continuare. În căutarea pentru cunoştinţe, creierul unui robot îşi face propriul lanţ şi se uită în baza de date pentru a găsi un corespondent“, se arată pe site-ul proiectului.
Robo Brain este finanţat de companii precum Google, Microsoft şi Qualcomm şi, în cele din urmă, le va permite roboţilor să interacţioneze mult mai uşor cu lumea și să comunice mai eficient cu oamenii.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…