Poliția Metropolitană a arătat că numărul infracțiunilor înegistrate de camerele TVCI au scăzut cu 71% în ultimii cinci ani ceea ce a ridicat întrebări asupra impactului camerelor video scrie securitynewsdesk.com.
Camerele TVCI sunt destinate să se uite într-o singură direcție și cu toate că au diferite funcții, cel care se uită poate vedea doar o zonă. Ceea ce înseamnă că dacă un risc de securitate se află în alt loc – o zonă la care camera nu se uită în acel moment, atunci în unele cazuri problema nu poate fi detectată. În acest caz este nevoie de radar. Radarul împreună cu TVCI transmit constant infromații din zona de interes, scanând înainte și înapoi, actualizând de mai multe ori într-o secundă. Acest sistem de supraveghere non-stop permite o detectare automată indiferent dacă zona spre care se uită camera este cea corectă sau nu.
Sistemul radar monitorizează automat o întreagă zonă. În cazul unei intruziuni radarul ghidează camera către țintă în timp real deoarece sistemul se actualizează de câteva ori pe secundă.
În lumină slabă, ploaie, ceață sau ninsoare, multe camere TVCI sunt afectate. Radarul continuă să funcționeze fără prboleme în aceste condiții.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…