Sistemul descris în brevet se concentrează pe captarea câtorva imagini ale unui anumit utilizator cu ajutorul camerei telefonului. Software-ul EyeLock selectează automat imaginea cu cea mai mare calitate pentru scanarea irisului. Astfel sistemul poate fi folosit pentru a conserva memoria pe un dispozitiv mobil, deoarece sunt folosite doar imaginile de înaltă calitate și poate contracara probleme ca clipitul și neclaritatea datorată mișcării, scrie findbiometrics.com.
Acest brevet este al 46-lea emis pentru companie, în urma unui alt patent de scanare a irisului emis la începutul lunii aprilie.
Platforma mobilă de identificare stochează doar un anumit număr de imagini ale irisului și trebuie să ajungă la un prag superior de calitate pentru a fi păstrată pentru procesări viitoare; nu necesită funcții de autofocus care de multe ori urmăresc mișcarea utilizatorului și nu reușesc să focuseze bine imaginea; evaluează în timp real imaginile obținute pentru a le selecta pe cele potivite; obține mai multe imagini în mod dinamic dacă imaginile dianainte nu au o calitate suficient de bună; suportă aplicații în care este necesară clipirea ochiului sau care pot fi neclare datorită mișcării și susține aplicații care au un spațiu limitat de memorare al imaginilor, scrie prnewswire.com.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…