[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Deschiderea ușilor cu ajutorul dispozitivelor de purtat

Lucrurile, cu siguranță, evoluează când vine vorba de controlul accesului și date de identificare pe mobil sau dispozitive inteligente, inclusiv cele de purtat.

În aprilie, NXP Semiconductors N.V. a anunțat o colaborare strategică cu HID Global pentru implementarea tehnologiei Seos de date de autentificare a HID Global în dispozitivele SmartMX ale NXP. Planul este folosirea dispozitivelor de purtat pentru deschiderea încuietorilor electronice din clădiri comerciale, hoteluri și locuri de muncă, scrie securitymiddleeast.com.

Planul este ca producătorii din lumea întregă care folosesc procesoarele Seos de la NXP să poată oferi funcționalitate și pentru logarea pe computer, identificarea de către sisteme IT și aplicații cloud și altele.

Daniel Bailin, Director al Strategic Business Development and Innovation la HID Global pentru control al accesului fizic este optimist și vrea ca datele de autentificare pe mobil să funcționeze pe toate tipurile de telefoane, iar o soluție este folosirea Bluetooth-ului pentru că acestea să funcționeze universal.

Dar, un nou studiu al Centrify a întrebat despre securitatea dispozitivelor de purtat mai mult de 100 de participanți ai Conferinței RSA din San Francisco, SUA. Peste jumătate, 56%, dintre deținători de dispozitive de purtat folosesc dispozitivele pentru a accesa aplicații de business ca Dropbox, Salesforce, Google Docs, Box sau o combinație a acestora și mai multe, scrie scmagazineuk.com.

Cercetarea spune că 42% dintre aceștia spun că prima îngrijorare de securitate când vine vorba de propriul dispozitiv este furtul identității, lăsând deoparte lipsa datelor de logare și permiterea imediată accesului la datele companiei.

69% dintre deținătorii de dispozitive de purtat spun că nu folosesc date de autentificare ca parole, PIN-uri, scanere de amprentă și recunoaștere a vocii pentru a accesa dispozitivele.

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019