Brelocul este un mic dispoztiv hardware cu un mecanism de autentificare încorporat. Acest dispozitiv controlează accesul la serviciile și informațiile din rețea. Deoarece un breloc este un dispozitiv fizic, nu o parolă, lipsa lui poate fi observată în cazul unui furt, pe când în cazul unei parole este mai greu de observat dacă aceasta a fost furată, scrie techtarget.com.
Ideea este de a porni și opri luminile la fel cum pornești și oprești un sistem de securitate. În modul plecat, becurile pot relua modelele de iluminare a casei ca atunci când ești acasă. Apasă butonul Home când te întorci și luminile se vor aprinde, scrie cnet.com.
În plus, becurile inteligente BeOn se pot aprinde când sună soneria chiar dacă lumina este oprită datorită bateriilor.
Se mai așteaptă caracteristici ca includerea suportului pentru standarde smart home ca Zigbee sau chiar Apple HomeKit. Încă nu se știe cnd vor fi disponibile.
Brelocul BeOn permite activarea sistemelor BeOn fără a fi necesară accesare de pe smartphone sau tabletă, scrie twice.com.
„Aplicațiile mobile, deși sunt necesare pentru particularizare, încetinesc procesul de activare și nu sunt mereu convenabile pentru o ușoară accesare a casei inteligente. Folosirea zilnică atehnologiei smart home trebuie să fie fără probleme pentru a fi adoptată în masă,” a declarat Alexei Erchak, CEO-ul BeON Home.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…